In luna septembrie, te bucuri de 20% reducere la achizitionarea biletelor !

    Ritm, magie, sensibilitate si senzualitate, miscare, estetica, armonie si farmec.

    Acestea sunt elementele care se vor identifica pe deplin cu realitatea artistica a faimoasei companii de dans – BALLET FLAMENCO DE MADRID, in spectacolul ”Carmina Burana”, ce va avea loc in data de 24 noiembrie la Sala Palatului.

    Peste 30 de profesionisti desavarsiti, dansatori si muzicieni, aflati sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, vor evolua in aceasta toamna pe scena Salii Palatului din capitala si vor readuce la viata povestea fermecatoare a cantatei ample compusa de muzicianul german Carl Off.

    Colectia de poeme si cantece profane prezentata cu originalitate de membrii Ballet Flamenco de Madrid, va fi urmata de o petrecere autentica, in stil flamenco.

    Invitatii speciali ai ”fiestei flamenco” vor fi chiar spectatorii!

    Toti cei prezenti vor putea profita de oportunitatea de a intelege muzica si dansul pasional, adaptat la gusturile contemporane ale oamenilor, indiferent de tara de unde provin.

    La scurt timp de la punerea biletelor in vanzare, organizatorii evenimentului de la Bucuresti, revin cu vesti excelente, in favoarea publicului spectator interesat.

    Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze bilete la spectacolul ”Carmina Burana” au la dispozitie o perioada de PRESALE, de 30 de zile.

 


   

    Promotia, desfasurata in perioada 01.09. – 01.10.2016, asigura o reducere de 20% din valoarea pretului anuntat initial.

    Biletele cu pret redus pot fi cumparate atat prin intermediul retelelor online Bilete.ro, Bilet.ro Iabilet.ro si Eventim.ro, cat si de la punctele de vanzare afiliate si casa de bilete a Salii Palatului.

 


About Post Author

Lasă un răspuns