Cantaretul Kevin Richardson (40 de ani) revine in Backstreet Boys, trupa care i-a adus celebritatea, anunta rollingstone.com.

Richardson va canta din nou cu Brian Littrell, Nick Carter, A. J. McLean si Howie Dorough in aceasta iarna cu ocazia unui concert special sustinut in Bahamas.

Invitat in cadrul show-ului radiofonic "On-Air With Ryan Seacrest", Kevin Richardson a dat de inteles ca n-ar fi exclus ca pe viitor sa mai sustina si alte concerte alaturi de colegii sai.

"Mi-ar placea sa cant din nou cu ei in mai multe concerte. ‘Chimia’ care apare atunci cand suntem impreuna ma face sa ma simt ca in vremurile bune", a marturisit cantaretul.

Kevin Richardson si-a anuntat plecarea din Backstreet Boys in iunie 2006. "Dupa cei 13 ani, pe care pot sa-i descriu ca fiind un vis devenit realitate, am decis ca a venit vremea sa plec de la Backstreet Boys. A fost o decizie grea, dar foarte necesara pentru a putea trece la un nou capitol din viata mea. As vrea sa multumesc fanilor Backstreet Boys pentru toate amintirile frumoase pe care le-am petrecut impreuna si as vrea sa ii includ si pe ei in urmatoarea faza a vietii mele.", spunea la acea vreme cantaretul.

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns