Michael Jackson a lăsat în urmă o colecÈ›ie de artă secretă, în valoare de 900 de milioane de dolari, care fusese vândută printr-o tranzacÈ›ie de doar 87,7 milioane de dolari unui om de afaceri a cărui identitate nu a fost dată publicității.

"MichaelSursa: REUTERS

AvocaÈ›ii lui Michael Jackson speră să salveze această colecÈ›ie de artă, care le-ar putea asigura viitorul copiilor Megastarului, Prince (13 ani), Paris (12 ani) È™i Prince Michael (8 ani). ColecÈ›ia abia a fost descoperită, însă contractul fusese semnat pentru vânzare la mai puÈ›in de o zecime din valoarea reală.

Evaluatorul Eric Finzi a declarat pentru revista "Star" că cele 182 de piese din colecÈ›ie, care nu au fost văzute împreună până acum, vor creÈ™te în valoare, datorită legendei lui Michael.

 ColecÈ›ia constă în schiÈ›e, desene È™i sculpturi executate de regretatul interpret, fiind ghidat de artistul australian Brett Livingston, care-i era È™i prieten. Printre subiectele desenelor se numără personalități istorice, precum Abraham Lincoln, George Washington È™i Martin Luther King, dar È™i schiÈ›e cu picioarele lui Michael în timp ce făceau paÈ™ii celebrului Moonwalk.


Lasă un răspuns