Deşteaptă-te române, din somnul cel de duminică şi-n care te-adâncira shot-urile de sâmbătă noaptea şi vino la B52 să vezi un spectacol de improvizaţie cu tematică românească, făcut de Backstage Boys.

Că suntem din Moldova, Ardeal, Ţara Românească, Dobrogea, Basarabia, Cadrilater, Bucovina de Nord, venim cu toţii cu mic cu mare să ne unim într-un cor de râsete şi voie bună.

Atenţie! Spectacol de trezie naţională!

De mai bine de doi ani, trupa de improvizaţie Backstage Boys se află în peisajul de entertainment de calitate Bucureştean. 
După ce au fost iniţiaţi în improivzaţie la Facultatea de Teatru a U.N.A.T.C., de către actriţa Mihaela Sârbu (Tatăl Fantomă, Toată Lumea Din Familia Noastră) tinerii actori au constituit această trupă cu care au avut numeroase deplasări printre care Bacău, Cluj, Focşani, Sighişoara, Târgu Mureş, Timişoara unde au susţinut spectacole în cluburi şi teatre; Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Act sunt scenele pe care şi-au făcut prezenţa în Bucureşti pe lângă spectacolele de bar si evenimentele private.
Un show de improvizaţie se creează pe loc în faţa publicului pornind de la sugestiile şi propunerile acestuia. Nimic nu este pregătit dinainte, repetat sau regizat. Totul are loc pentru prima şi singura dată în faţa spectatorilor!

Te aşteptăm duminică, 1 decembrie, la ora 19:30, pe Str. 11 iunie nr. 50!

Ora: 19:30
Durata spectacolului: 1h 30′
Pret bilet: 20 Ron
Rezervări la tel: 0753.315.563

About Post Author

Lasă un răspuns