Duminică, 11 mai ora 20:00, Club B52 a pregătit o surpriză pentru tine. Celebra trupă de improvizaţie Backstage Boys,vine să-ţi stârnească râsul la Club B52.

De mai bine de doi ani, trupa de improvizaţie Backstage Boys se află în peisajul de entertainment de calitate Bucureştean. 
După ce au fost iniţiaţi în improivzaţie la Facultatea de Teatru a U.N.A.T.C., de către actriţa Mihaela Sârbu (Tatăl Fantomă, Toată Lumea Din Familia Noastră) tinerii actori au constituit această trupă cu care au avut numeroase deplasări printre care Bacău, Cluj, Focşani, Sighişoara, Târgu Mureş, Timişoara unde au susţinut spectacole în cluburi şi Teatre; Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Act sunt scenele pe care şi-au făcut prezenţa în Bucureşti pe lângă spectacolele de bar si evenimentele private.
Un show de improvizaţie se creează pe loc în faţa publicului pornind de la sugestiile şi propunerile acestuia. Nimic nu este pregătit dinainte, repetat sau regizat. Totul are loc pentru prima şi singura dată în faţa spectatorilor!

Te aşteptăm duminică, 11 mai, la ora 20:00, pe Str. 11 iunie nr. 50!

Ora: 20:00
Durata spectacolului: 1h 30′
Pret bilet: 20 Ron
Rezervări la tel: 0753.315.563

Lasă un răspuns