B.U.G. Mafia va sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit) pe data de 17 martie 2017. Primele 200 de bilete, la pret de early bird – 59 lei acces general, 99 lei golden ring, s-au pus in vanzare pe bilete.bugmafiaoficial.ro. Incepand de miercuri, 6 decembrie 2017, biletele – in numar limitat – vor fi disponibile la pret de presale si in reteaua iabilet.ro.

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcatuind o adevarata comunitate: peste 845,000 de abonati si aproape 600 milioane de vizualizari pe canalul YouTube, 1,400,000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unitati fizice vandute.Ultimul single al trupei, "Bani, Bani, Bani", a fost lansat chiar inainte de concertul-eveniment "Romanie, Fa Galagie!", sustinut la Arenele Romane (aer liber) in luna mai a acestui an.

Pe bilete.bugmafiaoficial.ro, alaturi de biletele de acces la concertul din 17 martie 2018, fanii vor putea gasi si o serie de pachete VIP – EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET si AFTERSHOW – cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Dupa epuizarea perioadei earlybird pentru fani, biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile si pe site-ul http://www.iaBilet.ro, precum si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns