Artisti, parteneri, colaboratori sau pur si simplu fani ai festivalului B’ESTFEST au dat deja curs invitatiei, toate raspunsurile urmand a fi postate incepand de astazi pe site-ul oficial www.bestfest.ro.
Noua rubrica B’ESTFEST Friend, disponibila deja pe site-ul festivalului, isi propune sa stranga la un loc, sub forma unui scurt chestionar, cateva dintre amintirile pe care iubitori ai festivalului au ales sa le impartaseasca intregii lumi, printre primii care au raspuns invitatiei numarandu-se Adrian Despot (Vita de Vie), Bean MC (Subcarpati) si Razvan Radulescu – DJ Hefe (Coma). Ei au povestit, pe scurt, despre cum s-au cunoscut cu B’ESTFEST, despre ce piese le-ar placea sa asculte live sau ce nu le lipseste niciodata din geanta atunci cand vin la festival, toate raspunsurile lor fiind deja disponibile online, pe http://bestfest.ro/editia2013/bestfest-friends. In fiecare zi insa vor fi postate noi mesaje, lasate de parteneri, colaboratori sau simpli sustinatori ai festivalului, invitatia fiind una deschisa, adresata tuturor celor care au trait fie doar si o zi din viata pe taramul B’ESTFEST Park. De altfel, cei care vor sa-si impartaseasca propria poveste legata de experienta B’ESTFEST, o pot face fie direct pe pagina de facebook Bestfest.Romania, fie printr-un email trimis la adresa contact@bestfest.ro. 
Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp pot afla pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV. 

Lasă un răspuns