Invitaţi speciali la Battle & Dance Explosion! 
Kris Bboy (Cristiano Buzzi)- Pe parcursul carierei sale in dans, Kris a participat la sute de Battel-uri unde a câştigat numeroase premii. Este recunoscut pentru coregrafiile sale fixe, ce trec de la Old Style Locking pur la Rock Steady Crew Style, din New York şi la fuziuni incredibile amestecând New Style, Popping şi toate mişcarile necesare pentru a crea o explozie de creativitate, ba chiar a fost onorat cu titlul "High Locking Acievement" de catre Greg Campbellck Jr. odin "The Lockers". Kris va preda clase de dans si va fi presedintele juriului! 
Tony Stone – Tony este una dintre legendele dansului de strada. A fost scriitor şi producator muzical, apoi a trecut la dans, iar mai tarziu a devenit coregraf, ajungând sa colaboreze cu unii dintre cei mai mari artisti ai planetei. Ca dansator si coregraf a avut spectacole la cele mai mari gale, cum ar fi MTV World Tour, Danish Music Awards, Opening Ceremony of Beijing Olzmpic Games si cu o lista nesfarsita de artisti, printre care si Michael Jackson, Britney Spears, Beyonce, Will Smith si multi altii.Este un individ linistit si foarte deschis, intotdeauna cu zambetul pe buze si prietenos. Tony reprezinta un exemplu de consacrare a predarii dansului in toata lumea. Suntem onorati sa-l avem in evenimentul nostru pe starul starurilor! 

Evgheny Chausov-Evgheny este unul dintre principalii dansatori si coregrafi din trupa de dans a lui Jack Garrett din Rusia. Aceasta trupa a fost aleasa cea mai buna din Rusia timp de 5 ani la rand! Ultima data chiar anul acesta. Evgheny este un dansator care se afla pe cea mai inalta treapta a acestei lumi si vine pentru prima oara in Romania. Ii place sa combine toate stilurile, atunci cand prezinta clase de dans stradal si de obicei incheie cu o poveste… toate coregrafiile lui au o astfel de poveste. Cu siguranţa veti iubi stilul lui de a preda, coregrafiile si carisma cu care se prezinta in fata cursantilor. 

Programul cursurilor la Battle & Dance Explosion 
17:00 – 18:00 inregistrare pentru sesiunile de dans B.A.D 
18:00 – 18:50 Tony Stone "Street Dance with Tony" 
19:00 – 19:50 Evgheny Chausov "Dans House" 
20:00 – 20:50 Kris BBOY "Locking Funky Style Never Dies" 
21:00 – 22:30 Tony, Evgheny şi Kris "B.A.D. Explosion Show" 
23:00 – DANCE BATTLE 

Programul de dans la Battle & Dance Explosion 
De la 23:00 – semifinalele! 
23:00 – 23:15 semifinala 1 HIP HOP NEW STYLE (coregrafii fixe) 
23:15 – 23:30 semifinala 2 HIP HOP NEW STYLE (coregrafii fixe) 
23:30 – 23:45 semifinala 1 MIXED STYLES CREWS (coregrafii fixe si de podea) 
23:45 – 00:00 semifinala 2 MIXED STYLE CREWS (coregrafii fixe si de podea) 

De la 00:00 – finalele! 
00:00 – 00:15 finala HIP HOP NEW STYLES (coregrafii fixe) 
00:15 – 00:30 finala MIXED STYLES CREWS (coregrafii fixe si de podea) 
Pretul unui bilet este 100 de lei

Lasă un răspuns