Declic organizează duminică, de la ora 18.00, manifestaţia „Toţi pentru Europa”, evenimentul având ca scop motivarea cetăţenilor să iasă la vot pe 26 mai şi conştientizarea importanţei implicării civice.

Astfel, va avea loc un concert cu trupele Vama, Omul cu şobolani, Taxi şi Emil. Corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera în Piaţă. Toţi artiştii participă la eveniment pro bono.

De la ora 19.40, un număr de 4.000 de membri ai comunităţii Declic vor face o coregrafie specială, realizând o inimă albă, pe fundal albastru, pentru a transmite mesajul „România iubeşte Europa”.

Vor urca pe scenă personalităţi din diferite domenii, fără implicare politică, pentru a transmite un mesaj de mobilizare la vot: filosoful Mihai Şora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole şi Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”.

Toți pentru Europa

Ne vedem pe 19 mai în Piața Victoriei, la manifestația ”Toți pentru Europa!” Detalii despre eveniment, aici:https://www.facebook.com/events/2089075864546018/

Geplaatst door Declic op Donderdag 25 april 2019

„Nu dăm culoare politică manifestaţiei. Însă îi dăm spirit european. Te aşteptăm cu pancarte Toţi pentru Europa, steguleţe şi baloane”, spun organizatorii.

Evenimentul, care se va desfăşura între orele 18.00 – 22.00, face parte dintr-o serie de acţiuni care vor avea loc duminică în 49 de oraşe europene din 13 ţări.

About Post Author

Lasă un răspuns