Aventura verii continuă pe litoralul românesc

   Litoralul românesc este, de la un weekend la altul, alegerea a zeci de mii de turiști care își îndreaptă atenția spre serviciile complexe oferite pentru un sejur de succes.

   Concerte, evenimente culturale, de modă, teatru, festivaluri, dj internaționali și multe nume sonore din industria muzicală românească și internațională urmează să ofere turiștilor și constănțenilor, weekendul acesta, din ce în ce mai multe motive de distracție, relaxare și bună dispoziție la malul mării.

   Atât în Constanța, cât și în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, urmează trei zile cu multe evenimente, concerte, parade de personaje din desene pentru copii, balet și operă.

   Turiștii pot alege pentru activitățile de zi o vizită la Delfinariu, câteva ore frumoase și distractive în parcul Acvatic Aqua Magic, care organizează concerte și concursuri pentru copii, fie o plimbare cu telegondola deasupra stațiunii Mamaia, cu o priveliște impresionantă.

   Tot la înălțime, propunem și un tur cu autobuzul supraetajat RATC.

   Iar dacă vorbim de distracție, avem de menționat câteva evenimente importante și pe care nu trebuie să le ratați weekendul acesta dacă va aflați în vacanță la mare, iar cluburile continua seria de petreceri tematice pe plaja sau pe piscina, cu cei mai tari invitati ai sezonului.

   Începând de Sâmbătă, 23 iulie, Piața Ovidiu aduce Concertele Verii Summerkiss și artiștii momentului din România timp de patru weekend-uri consecutive de concerte live.

   Cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului din România vor concerta live în Piața Ovidiu în patru concerte organizate de Kiss FM și Asociația Descoperă Constanța, pe o scenă de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performanțe sisteme de sonorizare din România.

   Vezi link eveniment: https://www.facebook.com/events/1060926503983122/

   În Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, Asociația Litoral – Delta Dunării invită în continuare turiștii și constănțenii, în fiecare joi, până pe 4 august, la “O vară de Poveste”, seria de evenimente pentru copii, care se desfășoară în două locații astfel:

   -în Satul de Vacanță, “Aventura în Lumea Povestilor”, în fiecare joi, oră 18:00, cu program de animație, concursuri, acrobații, jonglerii, alături de echipa Circ & Variete Globus, concerte și teatru de păpuși, face painting.

   -În Stațiunea Mamaia, “Parada Personajelor de Poveste” în fiecare joi, oră 19:00, pe traseul Piațeta Cazino – Promenada – Piațeta Perla – Sat de Vacanță (zonă caracatiței), vor defila zeci de personaje din desene animate, alături de echipă E-Boda, care va pune la dispoziție free tests ale celor mai noi invenții care sprijină și încurajează mișcarea în aer liber, hooverboards-uile cool și colorate, o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

    Vezi link eveniment: https://www.facebook.com/events/1164546623568288/

   Pentru un moment de cultură, Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) „Oleg Danovski” îi invită pe turiști și constănțeni să se bucure de compania muzei Eutherpe, la Internațional „Black Sea” Summer Festival.

   Evenimentul se va deschide, vineri, 22 iulie, de la oră 18.00, la Muzeul de Artă, cu un recital de flaut, inclus în concurs, susținut de coreencele Dong Ju Lee și Ji Eun Lee, acompaniate la pian de constănteanca Andrada Ștefan.

   “Vreme bună este, turiști care au ajuns deja sau care urmează să umple stațiunile weekendul acesta avem, evenimente complexe și frumoase se organizează, servicii ireproșabile la cazare și masă.

   Avem toate ingredientele care confirmă un sezon estival record pentru vanzari, deși ne aflăm abia la jumătatea verii, stațiunile de pe litoralul românesc reușesc să atragă din ce în ce mai mulți turiști și să dezvolte noi strategii de promovare.

   Ne mândrim cu un calendar plin de evenimente vara această, dar și de campanii importante care se derulează pe litoral, printre care, astăzi, aflată la a șaptea ediție, se lansează oficial și în Stațiunea Mamaia, “Bratara de Vacanță – Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta”.

     Asociația Litoral – Deltă Dunării este și anul acesta partener și sprijină acest program, inițiat și reluat în fiecare an, din grijă pentru familie.

   Avem toate motivele, weekendul acesta, să ne bucurăm de vacanța de vară pe litoralul și să alegem evenimentele care ni se potrivesc.”

Declară Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.

About Post Author

Lasă un răspuns