De această dată, din formula Autumn Hotel live vor mai face parte Dominic Csergo (tobe – Urma), Sorin Moraru (bass – Luna Amară) şi Adrian „OQ” Neagoe (chitară – Negură Bunget, Masterpiece) și Șerban Ontanu Crăciun (chitara – Luna Amară).

Autumn Hotel – Azi trece (album preview)
http://www.youtube.com/watch?v=0Bi9jdOeQmI 

Albumul Autumn Hotel a fost lansat, oficial, în această primăvară, printr-o serie de concerte la Cluj şi la Bucureşti. Cele 12 piese originale (şi un remix) au fost scrise de către Nick şi apoi orchestrate, interpretate şi înregistrate împreună cu invitaţii săi în Luna Recording Studio din Cluj – unul dintre puţinele studiouri profesionale cu echipamente high-end din ţară.

De la pop-rock la grunge, de la alternative înspre progressive, Autumn Hotel sună curat, intens, introspectiv pe alocuri şi alteori simplu, direct, în lumină. Albumul Autumn Hotel este editat ca produs Premium Digipak, în condiţii grafice deosebite, cu un booklet generos de 28 de pagini care include şi versurile pieselor. Acesta este disponibil în reţeaua librăriilor Cărtureşti din ţară şi poate fi comandat şi online la adresa nickfagadar@gmail.com

Vă aşteptăm aşadar vineri, 5 iulie, la un concert deosebit Autumn Hotel la J’ai Bistrot Bucureşti alături de Nick Făgădar şi invitaţii săi din Luna Amară, Urma şi Masterpiece.

Ora 20:00/Intrarea = 20 lei

http://fb.com/AutumnHotel

Rezervari la nr. 031 426 2047

Contact: Corina Gliga – corina.gliga@gmail.com  – 0724 330 887

Facebook.com/JaiBistrotBucuresti

Facebook.com/JaiBistrot

About Post Author

Lasă un răspuns