La fel cum autobuzele cu diverse produse sau animale se plimba prin oras expunandu-le si Google face acelasi lucru, insa, ofera ceva diferit. Cea mai mare atractie a masinii Google este internetul.

Accesul la internetul oferit de autobuzul Google este gratuit. Pana acum, masina a parcurs 43.000 de kilometri, 120 de orase si 11 state de cand a plecat la drum in februarie 2009.

Oficialii Google au precizat ca, in acest timp, aproape 1,6 milioane de persoane au testat internetul pentru prima data. Ca rezultat, 100.000 dintre acestia si-a instalat o conexiune de internet acasa.

Accesul la internet in tarile in curs de dezvoltare continua sa fie un lux pentru multi. Anul trecut, erau doar 20 de utilizatori de internet la 100 de persoane in statele emergente. Si asta in timp ce media globala este de 30 de persoane. Insa, acest lucru se schimba rapid. In ultimii zece ani, numarul celor care au acces la o conexiune de internet s-a triplat in aceste tari, iar in statele mari numarul a crescut de 10 ori.

 

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns