ATCA în parteneriat cu Quantic organizează cel mai mare concert caritabil, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului.

Te așteptăm pe 2 aprilie în Quantic pentru o seară magică, în care vom încerca să facem încă o dată minuni pentru micuții noștri cu autism.

 Damian Draghici & Brothers, Bogdan Ioan – câștigător la Vocea României în 2018 – și Franny, tânără artistă Roton Music și vocal-coach, cântă pentru cei 170 de copii cu autism din cele două centre ATCA. Toți banii obținuți în urmă vânzării biletelor se vor transformă în ore de terapie pentru micuți.

“Poți doar atât cât ți s-a spus că poți! Dacă tu vrei să faci diferența, fă mai mult decât poți, pentru că sigur poți mai mult! Mă dedic oricărei cauze caritabile, dar mai ales celor care au ca scop ajutorarea copiilor. Asta m-a sensibilizat întotdeauna, cu atât mai mult acum, când s-a născut copilul meu.”, mărturisește Damian Draghici & Brothers.

“Acest gen de eveniment mă face să realizez cât este de important să dai o mână de ajutor. Stă în puterea noastră să ajutăm și să schimbăm ceva în bine. Mă bucur că am fost invitat să iau parte la această acțiune caritabilă și abia aștept să ne vedem.”, spune Bogdan Ioan, câștigător al ediției din 2018 de Vocea României.

Prețul unui bilet este de 60, 80 sau 100 de lei, în funcție de cât vrei/poți să donezi.

Oricine își dorește să petreacă o seară perfectă, într-o atmosferă electrizantă, și să susțină, în egală măsură, o cauză caritabilă, poate achiziționa un bilet de intrare. Biletele cumpărate asigură ședințe de terapie pentru copiii cu autism.

Fondurile strânse în cadrul concertului prin intermediul biletelor de participare vor asigură continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2019, pentru cei 170 de copii. Concertul oferă șansa unei vieți mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele ATCA.

Dacă nu poți ajunge la eveniment, dar vrei să contribui la cauza micuților cu autism din ATCA, ai la îndemână următoarele variante:

Virament bancar:

Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată
Cod fiscal : CIF 23830437
Cont bancar: RO49BACX0000000968803037, Unicredit Tiriac BANK

PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2L92QWELK2JTG&source=url

1 din 59 de copii este diagnosticat cu autism (tulburări de spectru autist) la nivel mondial. Aceste tulburări psiho-comportamentale afectează circa 40.000 de copii și tineri din România. ATCA luptă de aproape 11 ani în a aduce cele mai bune programe și intrumente de terapie recuperatorie ABA pentru integrarea socială și școlară a acestor copii. În prezent, ajută zilnic 170 de copii și tineri cu autism să se recupereze prin cele două centre de terapie în București, 15 dintre acești copii fiind cazuri sociale, susținuți gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in țara.

Marius Manole și Andi Vasluianu despre Autism Voice

#identitatenoua #autismvoiceMarius Manole și Andi Vasluianu ne-au ajutat să explicăm de ce am ales noul nume: Autism Voice. Le mulțumim și vă invităm să duceți vestea mai departe!

Geplaatst door ATCA op Donderdag 28 maart 2019

Lasă un răspuns