Keo a dat startul timpului impodobirii bradului, al impachetarii cadourilor, al cozonacului cald, dar mai ales al povestilor impartasite cu cei dragi la gura sobei.

 

Artistul roman impreuna cu Natasha Bedingfield au fost invitati de Coca-Cola sa dea si mai multa savoare si totodata de a aduce o amprenta locala melodiei “Shake Up Christmas”, care a fost lansata iarna trecuta de formatia Train.

 

Refrenul melodiei interpretate de cei doi artisti indeamna oamenii sa se bucure de fiecare clipa alaturi de familie si prieteni, in timp ce vocile celor doi se imbina perfect pentru a completa atmosfera magica a Craciunului.

 

 

La numai 29 de ani, Natasha a vandut peste 5 milioane de discuri in intreaga lume si a fost nominalizata! la premiile Grammy pentru „Cea mai buna voce feminina” în anul 2007.

 

Keo este recunoscut pentru melodiile ce au devenit hituri fredonate de zeci de mii de oameni la concerte dar si pentru colaborarile de succes avute de-a lungul timpului, cu cele mai bune voci din Romania. Recent, cantaretul a sustinut un mega-concert in Garajul Europa FM primind numai reactii foarte bune!

 

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns