Ce se intampla cand combini o voce feminina pop-rock si talentul, imaginatia si ideile extreme ale unui un producator muzical tanar? Un nou super-proiect de radio intitulat Moshi Moshi!
Maria Carstea si George Hora alcatuiesc un proiect electro-pop cu influente japoneze, alternative-rock, iar primul single pe care il promoveaza se intituleaza "Call from Japan".

In vara anului 2007 producatorul George Hora, pe atunci cunoscut doar pentru piesele "Never", "Soare" ( Sistem) si "Doar cu tine" ( Activ), a remarcat un timbru foarte special in timpul unui concert studentesc la Costinesti. Era exact ce cauta pentru o piesa inedita in japoneza si engleza. Coincidenta si mai mare a fost ca Maria, solista proiectului, studia japoneza la facultate in Bucuresti. Abia spre sfarsitul anului 2008 piesa "Call From Japan" a fost inregistrata in Timisoara, in Studio 66.

"Numele proiectului a venit aproape de la sine imediat ce am aflat ca in Japonia oamenii raspund la telefon cu "Moshi Moshi" in loc de "ALO". Traditia lor spune ca in acest fel ei isi pot da seama daca la capatul firului se afla alta persoana sau un spirit malefic, un mostru. Cine nu raspunde la telefon cu MOSHI MOSHI inseamna ca nu are intentii bune.", povesteste George.

Sound-ul proiectului este unul experimental si de aceea a durat mai mult decat in normal decizia de a lansa acest prim single. In aprilie 2010 piesa a fost semnata la MediaProMusic urmand ca in viitorul apropiat sa se filmeze videoclipul.

"Moshi Moshi este un proiect de studio nascut din dorinta de a revolutiona abordarea mainstream romaneasca a muzicii, ale asa-ziselor piese de radio, de a combina feelingul de rock, voce, chitara, atitudinea oarecum agresiva dar sincera cu soundul electro-club.", incheie artistul. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa www.muzica9.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns