Piesa "Play", semnata de Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena, anunta membrii trupei.

Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie, de la Moonlight Breakfast.

 

Povestea piesei Play
“Varianta instrumentala a piesei <Play> fusese compusa, initial, pentru un spot. Dar ne-a placut atat de mult ce a iesit, incat, pana la urma, ne-am hotarat sa o pastram. Asa ca am facut o linie si niste versuri "in joaca" si a aparut "Play”, – Bazooka.

 

“Era o vreme perfecta pentru a iesi din casa, asa ca "Let’s go outside and play" a venit foarte natural. Mesajul e ca ar trebui sa ne bucuram de ziua de azi, de muzica, de oameni, de tot . Smile more, worry less!”,  – Christie.

 

 

 Povestea  Moonlight Breakfast 

Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top.

 

De asemenea, piesa a stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestuia.

 

Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitara electrica, Andrei (Rotopercutor) – turntable, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk, “retroelectro”, dupa cum il definesc chiar ei.

 

Moonlight Breakfast isi va lansa primul album – “Shout” – anul acesta.

 

 

Mai multe pe www.facebook.com/moonlightbreakfast

 

 

 

Lasă un răspuns