Nu întâmplător, Magnolia a decis să lanseze ca prim single piesa “Music”. Conform descrierii oferite de dicţionarul limbii române, muzica reprezintă “arta de a exprima sentimente şi idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică”, iar această piesă ”exprimă cel mai bine “maniera specifică” în care Magnolia abordează muzica, regăsind aerul decadent al perioadei disco şi inserându-l armonios în sound-ul electro-pop britanic al epocii moderne.

Piesa “Music” poate fi descarcata gratuit de pe site-ul remix.magnoliamusic.ro. Si pe langa acest free download, Magnolia a mai pregatit o surpriza fanilor si iubitorilor de muzica.

Alaturi de versiunea originala “Music”, cei care doresc, pot descarca de pe acelaşi website si varianta accapela a piesei, numai buna de remixat. Magnolia invita pe oricine sa descifreze, exploreze, remixeze, reinventeze si sa creeze noi forme si versiuni pentru “Music”. Riff-uri rock, sound-uri electro, beat-uri drum’n’bass sau chiar sonoritati soul. “Music” da liber la creativitate si inovatie! Cele mai bune remixuri vor fi prezentate pe site, iar cel mai bun dintre cele mai bune va fi inclus ca bonus track pe primul material discografic semnat Magnolia. Mai mult decat atat, creatorul remix-ului castigator va putea participa la “premiera” live a noii variante “Music” in cadrul urmatorului concert Magnolia si va avea acces in studioul trupei pentru a lucra impreuna la o noua piesa Magnolia.

Magnolia este noul proiect muzical al Ralucai Leahu, cunoscuta nu doar pentru cariera muzicala, cat si ca DJ si prezentator radio-TV. Pentru Raluca, Magnolia este un nou inceput, o reinventare, o regasire intr-un sound inedit, in care stilul retro-disco este readus in actualitate prin influente electro, pop, soul si chiar rock. 

Lasă un răspuns