Doi tineri au măcelărit o minoră de 16 ani, după care i-au gătit organele.

""Liderii unui cult “emo-canibal” din Rusia au omorât o tânără de 16 ani şi i-au mâncat organele interne pe care le-au “asezonat” cu o garnitură de cartofi prăjiţi.

Măcelarul Maxim Golovatskih şi florarul Yuri Mozhnov, ambii în vârstă de 20 de ani, au dat o petrecere într-o seară.

Prietena lui Maxim, Karina Barduchan, şi ea adepta curentului emo, a rămas peste noapte la iubitul ei, împreună cu Yuri şi cu logodnica acestuia.

La un moment dat, măcelarul a invitat-o pe minoră să facă un duş împreună. Fata a acceptat. Ce-a urmat este într-adevăr şocant.

Conform declaraţiilor martorei Ekaterina Zinoyeva, bărbatul a tăiat-o pe Karina cu un briceag, mai întâi pe mâini.

Fetei i se părea interesant. După care, individul i-a înfipt cuţitul în pulpă. Atunci a intervenit şi Yuri.

"Sângele ţâşnea în toate direcţiile. Fata urla. Ca să tacă, Maxim a strâns-o de gât rupându-i oasele. Yuri i-a băgat tot pumnul în gură, după care a făcut-o franjuri", a declarat poliţiei Ekaterina Zinoyeva.

Tinerii au pus în cuptor organele fetei împreună cu nişte cartofi. Apoi, cei trei au mâncat până s-au săturat. Ulterior, s-au predat poliţiei, unde au justificat simplu: "Eram morţi de foame".

La vederea fotografiilor de la locul teribilei crime, judecătorul a leşinat, şedinţa trebuind amânată.

""

Maxim Golovatskih- Prietenul victimei a fost cel care a măcelărit-o şi i-a scos organele. Yuri Mozhnov- Este florar şi are 20 de ani. E bun prieten cu Maxim şi a mâncat şi el din Karina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa click.ro

 


 

Lasă un răspuns