TROOPER în Silver Church – a început numărătoarea inversă!

 

Au mai rămas 7 zile până la concertul Trooper care marchează lansarea albumului VOODOO în Bucureşti.

 

Showul de joia viitoare va depăşi prin complexitate tot ceea ce s-a mai făcut pe scena rock din Romania. Dacă la capitolul muzică membri Trooper nu au nevoie de pregătiri speciale, pentru că ajung în Bucureşti după un turneu ce a trecut prin zece oraşe şi totul ce tine de prestaţia trupei merge “strună”, la capitolul producţie se lucrează intens.

 

În seara de joi clubul Silver Church va fi un adevărat sanctuar Voodoo. Pentru aceasta munceşte încă de pe acum echipa Danaartgallery, sub îndrumarea scenografei Ramona Stanca Vârtosu. După ce a realizat costume si decoruri pentru producţii ce au fost difuzate pe Discovery Channel (The Battle of Waterloo), TVR (serialul Hacker) sau ZDF (scurt La drumul mare), Ramona Stanca Vârtosu a acceptat provocarea lansată de Trooper, fiind cea care aduce la viaţă elementelor vizuale care vor insufleţi seara de rock şi Voodoo. 

 

Joi, 8 decembrie, Trooper va susţine în Silver Church concertul ce marchează, în Bucureşti, lansarea albumului VOODOO. Încă se mai pot achiziţiona bilete, la preţul de 20 lei, din reţeaua Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor sau online, de pe www.biletoo.ro,

ori www.blt.ro

 

Accesul se va face începând cu ora 19.30, iar prima trupă,Addiction, va urca pe scenă la 21.00.

 

Lasă un răspuns