A XX-a ediţie a Târgului Oferta Educaţională are loc în perioada 14 – 17 mai, în Parcul Tineretului din Capitală.

VIDEO: AICI!

Potrivit unui comunicat de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, evenimentul va avea loc marţi – joi, între orele 10,00 – 18,00, iar vineri de la 10,00 la 14,00, în Parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea din faţa Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”.

Deschiderea evenimentului este programată pentru marţi.

Miercuri, în intervalul ora 17,30 – 19,30, va avea loc o şedinţă de promovare a învăţământului profesional de stat şi dual, la care vor participa operatorii economici care au încheiat contracte de colaborare cu unităţile de învăţământ tehnologice pentru calificările existente pe piaţa muncii, precizează organizatorii.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii vor avea ocazia să-și prezinte ofertele educaţionale, într-un mod cât mai original și atractiv.

De asemenea, în cadrul evenimentul vor participa toate unitățile de învățământ liceale și universitare, de stat și private din Municipiul București, iar elevii de gimnaziu și liceu alături de părinții lor vor putea lua parte la diferite workshop-uri susținute de specialiștii din domeniu.

Scopul organizării acestor workshop-uri este de a veni în spijinul informării utile a eleviilor, precum și a părinților, în ceea ce privește orientarea şcolară a acestora.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS – Centrul de proiecte educaţionale şi sportive Bucureşti, în parteneriat cu IŞMB.

About Post Author

Lasă un răspuns