"ed"

Piesa "Desert Rain", cea de-a treia compusa si cantat de Edward Maya impreuna cu Vika Jigulina se bucura de un succes imens peste hotare, se aude la posturile de radio de pe aproape tot mapamondul, ba mai mult, cei doi au inceput pe 23 iulie "Desert Rain Tour" un turneu in cele mai importante orase din America ( se regasesc pe site-ul lui toate, e o sectiune "Desert Rain Tour").

Piesa a facut zeci de milioane de accesari pe Youtube ceea ce dovedeste ca oamenilor le place, o asculta. Cu toate ca a fost trimisa la toate radiourile din Romania, ca videoclipul a fost trimis la randul lui la toate posturile tv de specialitate, piesa nu este
difuzata nicaieri in Romania.

 Edward Maya si Vika Jigulina sunt singurii artisti romani care au reusit performanta de a primi un premiul Billbord, au detronat-o pe Lady Gaga, piesele lor sunt in top in toata lumea, numai in Romania nu le difuzeaza nimeni.

"Este o cenzura de care imi doresc sa scapam, e frustrant ca la tine in tara sa nu te bage nimeni in seama, chiar daca esti bun, chiar daca faci cu pasiune ce faci. Cu toate astea eu nu ma simt descurajat, nu am sa plec din Romania, am sa stau aici si am sa fac cu aceeasi pasiune muzica, si am sa sper ca intr-o zi piesele mele vor ajunge mai usor la toti cei care isi doresc sa le asculte, nu doar de pe youtube si descarcate de pe site-ul meu. Daca va place piesa, daca va doriti sa o auziti la radio, votati pentru noi. Poate cu ajutorul vostru vom reusi", spune Edward Maya.

VEZI PE       www.eduardmaya.com    totul despre turneul de promovare.


Lasă un răspuns