"The

The Prodigy

 

Festivalul Rock the City va aduna în Capitală 35.000 iubitori de muzică rock ÅŸi heavy metal. Deja organizatorii se pregătesc cum se cuvine, pentru ca Judas Priest, WhiteSnake ÅŸi The Prodigy să vină în România.

 

BăieÅ£ii de la The Prodigy vor sosi pe scena festivalului pe 1 iulie, pentru a patra oară în România. De fiecare dată, ei ne surprind cu o serie de cerinÅ£e care, la prima vedere, ai spune că nu se potrivesc deloc stilului cu care s-au consacrat.

Mâncare vegetariană, storcător de fructe, orice tip de mâncare servită în veselă de China, neapărat cu tacâmuri de metal. Acestea sunt doar câteva dintre cerinÅ£ele lor pentru backstage, înaintea concertului.

Judas Priest

""

De asemenea, ei doresc ca scena să fie acoperită cu o mochetă specială de culoare gri sau neagră. Măsurile de securitate în jurul locaÅ£iei nu vor avea nimic în comun, dar aceÅŸtia au declarat că nu vor tolera niciun fel de agresivitate din partea agenÅ£ilor de securitate.

Pentru a doua zi de festival, componenÅ£ii trupei Mike and The Mechanics, împreună cu Mike Rutherford (fondatorul Genesis) vor sosi la BucureÅŸti pentru prima dată.

AceÅŸtia au cerut ca în backstage să aibă la dispoziÅ£ie prosoape negre ÅŸi o lumină difuză în camerele special amenajate pentru ei. Tot la capitolul securitate, aceÅŸtia au cerut ca agenÅ£ii de securitate să fie prietenoÅŸi cu publicul ÅŸi să nu fie agresivi.

Mike Mechanics

""

Cea de-a treia zi de festival se anunţă incendiară la propriu. BăieÅ£ii de la Judas Priest vor avea prevăzute în show-ul lor efecte speciale, îmbinate cu elemente pirotehnice de mare efect. Laserele speciale vor fi la mare căutare pe scena Rock the City în timpul concertului Judas.

Ca o antiteză faţă de The Prodigy, cei de la Sabbaton au solicitat pentru BucureÅŸti pizza ÅŸi sandwich-uri mari de tip american pe care le vor gusta înaintea show-ului. O altă formaÅ£ie, sosită pentru prima data în România, Papa Roach, va avea două camere în backstage: una pentru artiÅŸti ÅŸi două alocate band-ului.

Papa Roach

""

Nici trupele româneăti nu se lasă mai prejos, în cele trei zile, îi vom asculta pe cei de la Trooper, Vodoo, The Monarchy ÅŸi Metrock.

Biletele pentru Rock the City sunt puse în vânzare în eclusivitate în reÅ£eaua Eventim, prin magazinele Domo, Germanos, Vodafone, librăriile CărtureÅŸti ÅŸi Humanitas ÅŸi online pe www.eventim.ro.Lasă un răspuns