Ca surpriza pentru fanii sai, Armin Van Buuren a uploadat inregistrarea video a show-ul sau, Armin Only – Mirage, integral, online, dar a si lansat un DVD cu acelasi nume.

 

 

Pe 13 noiembrie 2010, fanii lui Armin s-au adunat la Jaarbeurs, in Utrecht, unde au sarbatorit lansarea albumului sau, “Mirage". Acest show a fost punctul culminant al turneului mondial Armin Only 2010, dupa un turneu inpeste 15 tari de pe 5 continete.

 

 

La spectacolul din Ultrech, care a durat noua ore, au fost prezenti peste 15.000 de iubitori de muzica ce au dansat pe muzica artistului inconjurati de decoratiuni cu tematica Mirage, cel de-al patrulea album al DJ-ului si producatorului. Invitati speciali, spectacol audio-vizual, lumini, culori si surprize: cam asa poate fi descrisaacea noapte magica.

 

 

Pentru cei care vor sa retraiasca acele momente, dar si pentru cei care nu au avut ocazia de a fi prezenti in seara cu pricina, spectacolul este acum disponbil intregral pe www.ArminVanBuuren.com, dar si pe suportDVD. Versiunea Armin Only – Mirage DVD are in plus, fata de materialul de pe website, filmari din backstage, interviuri si o sumedenie de piese.

 

 

Armin van Buuren se intoarce in Romania sambata, 4 august, in cea de-adoua zi a The Mission Dance Weekend.

 

Pentru mai multe informatii despre The Mission Dance Weekend, festivalul in cadrul caruia va mixa si Armin Van Buuren, va rugam sa accesati: https://www.best-event.ro/evenimente/the-mission-dance-weekend-edition-0-5-2012.html


Lasă un răspuns