Cântăreaţa Ariana Grande va interpreta, luni seară, la gala MTV Video Music Awards, piesa „God Is a Woman” alături de un grup format din peste 50 de dansatoare.

Reprezentaţia ei la gala ce va avea loc la New York se va potrivi exact stilului VMA, după cum notează The Hollywood Reporter.

Piesa este inclusă pe albumul „Sweetener”, apărut în urmă cu o săptămână. Single-ul, lansat în urmă cu o lună, beneficiază de un videoclip regizat de Dave Meyers în care este inclusă vocea Madonnei, care ţine un scurt monolog în rolul lui Dumnezeu.

Luni seară, Jennifer Lopez va primi Michael Jackson Video Vanguard Award, pentru întreaga carieră, şi va cânta pentru prima dată în ultimii 17 ani la gală. Între cei care vor susţine recitaluri se numără Nicki Minaj, Travis Scott, Post Malone, Shawn Mendes şi Logic.

Cardi B şi duo-ul The Carters, format din Jay-Z şi Beyoncé, au primit cele mai multe nominalizări – zece, respectiv opt – la cea de-a 35-a ediţie a MTV Video Music Awards.

Va fi pentru a 12-a oară când evenimentul va avea loc la Radio City Music Hall din New York, după ce prima ediţie a avut loc aici, în 1984.

About Post Author

Lasă un răspuns