""

Apple pregăteşte pentru luna septembrie lansarea unui iPhone, care va avea un procesor mai puternic şi o cameră foto/video mai avansată, au declarat pentru Bloomberg două surse apropiate situaţiei.

Apple pregăteşte pentru luna septembrie lansarea unui nou iPhone, care va avea un procesor mai puternic şi o cameră foto/video mai avansată, au declarat pentru Bloomberg două surse apropiate situaţiei.

Telefonul va fi echipat cu procesorul A5 de pe iPad 2, şi cu o cameră de 8 megapixeli, faţă de cea de 5 megapixeli de pe iPhone 4, au afirmat persoanele citate.
""

""

Apple testează de asemenea o nouă versiune a tabletei iPad, care se laudă cu un ecran de rezoluţie mai mare, a arătat una dintre surse.

IPhone-ul este cel mai bine vândut produs al Apple, generând jumătate din venituri trimestrul trecut.

Un chip mai rapid va permite procesarea mai accelerată a datelor ÅŸi va consolida poziÅ£ia iPhone pe piaţă în raport cu smartphone-urile rivale lansate de companii precum Samsung ÅŸi HTC pe platforma software Android a Google.

Noul telefon Apple va rula sistemul de operare iOS 5 prezentat recent de companie la o conferinţă cu dezvoltatorii de software. Sistemul are funcÅ£ii îmbunătăţite de mesagerie ÅŸi photo-sharing ÅŸi poate rula pe toate gadget-urile mobile ale Apple, a spus una dintre surse. Până la sfârÅŸitul anului trecut, iPhone-urile, iPad-urile ÅŸi iPod Touch foloseau versiuni uÅŸor diferite ale iOS.

Reprezentanţii Apple au refuzat să comenteze informaţiile.

Compania a amânat prezentarea celui de-al cincilea iPhone pentru a coincide cu lansarea iOS 5, au afirmat sursele citate.

Firma de cercetare de piaţă IDC estimează că piaÅ£a smartphone-urilor va ajunge la un miliard de unităţi vândute până la sfârÅŸitul anului 2015. IDC anticipează că Apple va avea o cotă de piaţă de 18,2% în acest an, faţă de 38,9% pentru telefoanele Android.

Apple este aproape de finalizarea unei versiuni mai ieftine şi mai mici a iPhone, destinată consumatorilor din ţările emergente, au adăugat sursele. Acest gadget ar urma să folosească chip-uri şi ecrane de calitate apropiată actualului iPhone 4.

sursa: gandul

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns