Se strang randurile la X Factor. Antonia Filip a fost eliminata duminica din cadrul competitiei, dar mentorul ei, Mihai Morar, i-a promis un loc un bandul emisiunii ‘Rai da’ buni’ de la Antena 2.

 

Antonia Filip a picat la duel cu cea mai buna prietena a ei din concurs, Irina Florea. Cele doua au asteptat cu sufletul la gura decizia juriului, mai ales ca ambele faceau parte din aceeasi echipa – sub 25 de ani.

 

De ce ii era frica lui Mihai Morar, de aia n-a scapat. Paula Seling a ales sa o salveze pe Irina, iar Adi Sina pe Antonia, ceea ce a insemnat ca decizia finala i-a revenit mentorului Morar.

 

Dupa indelungi laude adresate celor doua fete, Mihai a decis sa o pastreze pe Irina Florea in concurs si sa o elimine pe Antonia.

 

Realizatorul de la Radio ZU a luat o decizie spontana, fara sa se consulte cu sefii sai: i-a promis Antoniei un loc in bandul emisiunii pe care o prezinta la Antena 2, ‘Rai da’ buni’.

 

‘Daca ar trebui sa plece cineva acasa, eu as fi acela, pentru ca eu sunt vinovat. Mie imi apartine alegerea pieselor. Voi v-ati facut datoria pana la capat, iar vestea buna este ca niciuna nu va pleca acasa. Si asta pentru ca una va merge mai departe la X Factor, iar cealalta va fi angajata, pe cheltuiala mea, in bandul emisiunii Rai da’ buni’.

 

Sursa: BestMusic

About Post Author

Lasă un răspuns