ANONYMOUS presents: ▲Visul Unei Nopti de Vara▼Nick Warren▲Guy J▼ Andy Newland ▲Negru▼Kool ▲Alex & Mircea Babescu @ La Plage, 02.08.2014

„De câte ori simţi nevoia, aprinde un vis şi lasă-l să ardă în tine” W.S.

Viata e o insiruire de vise. Vise gandite, simtite, rostite. Indraznim sa spunem ca viata n-ar fi nimic daca ne-am pierde puterea de a visa. Ce poate fi mai frumos decat Visul Unei Nopti de Vara? Poate doar sa-l traiesti alaturi de toti prietenii tai, alaturi de un oras intreg, alaturi de artistii care te-au facut sa visezi frumos pe ritmurile muzicii lor, de fiecare data. Artisti precum: Nick Warenn, Guy J, Negru, Kool, Alex & Mircea Babescu. Evadeaza din rutina alaturi de noi @ La Plage, locul unde visele devin realitate.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Nick Warren
https://www.facebook.com/nickwarrenhope

Nick Warren continua sa fie unul dintre cei mai iubiti si respectati Dji, in primul rand pentru ca stie cum sa incalzeasca publicul, confirmand de fiecare data, reusind in acelasi timp de fiecare data sa ne duca altundeva de fiecare data, sa traim un alt vis mereu. Asta se datoreaza in primul rand viziunii sale, cat si experientei. Poti sa-ti dai seama fara sa te uiti la pupitru ca cel ce se joaca cu butoanele este nimeni altul decta Nick Warren, dupa sound-ul care invadeaza ringul de dans, un mix perfect intre percutie si muzicalitate, care pur si simplu iti invadeaza sufletul, facandu-te sa visezi departe.

Guy J
https://www.facebook.com/guyjofficial

Pentru producatorul israelian, Guy J nu a fost deloc greu sa castige inimile ascultatorilor de muzica electronica din Romania. Inca de la primele beat-uri, publicul a intrat in delir si a dansat frenetic. Asta pentru ca Guy J este unul dintre cel mai sofisticati si emotivi producatori de muzica electronica din ultimul deceniu. Fie ca vorbim de abordarea lui senzuala si hipnotica asupra muzicii, de sound-ul sau tehno structurat, muzica lui este intotdeauna atinsa de magie si emotie.

► Line up:
Nick Warren
Guy J
Andy Newland
Negru
Kool
Alex & Mircea Babescu

►Locatie:
La Plage

► Bilete:
Price: 40 in avans (numar limitat de bilete)
50 lei pana in ora 12:00
60 lei dupa ora 12:00
Biletele le puteti achizitiona la urmatoarele numere de telefon:
0726.210.028/0722.707.768/0732.961.251/0724.582.724

► Facilitati:
– Transportul de la eveniment va este asigurat, contra cost, de catre compania Speed Taxi;
– Food Area
– Parcare pazita
– Shot Bar
– Pool

► Info & Reservation: 0722.707.768/0726.210.028

► Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Minorii sub 18 ani le este interzis accesul.
Va multumim pentru intelegere!

Powered by ABSOLUT
https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

About Post Author

Lasă un răspuns