Anonymous continua seria de petreceri Only 300, avandu-l ca invitat pe israelianul Shlomi Bitan
 
Vineri, 31 mai Anonymous ne da intalnire in deja bine cunoscuta locatie, Collage, cu israelianul Shlomi Bitan, pentru cea de-a treia editie Only 300. Din line-up mai fac parte rezidentul clubului Kristal, Mahony si noua revelatie bucuresteana, Nocturno.  
 
Original din orasul sfant Jerusalem,Shlomi a luat contact cu muzica electronica inca din anul 2000 si dupa cum insusi artistul marturiseste a fost dragoste la prima vedere. Dupa ce si-a terminat studiile muzicale, acesta a avut ocazia sa cante la „Love Parade”in fata a mii de oameni, ocazie cu care a reusit sa se remarce atat in fata iubitorilor de muzica, cat si a label-urilor de profil. De aici au urmat multe gig-uri reusite in cele mai tari cluburi din tara.

 

In anul 2005,  Shlomi a luat decizia sa se mute la New York, pentru a-si putea dezvolta aceasta pasiune pentru muzica,intr-o cariera de succes.
 
Astazi este gazda a 3 emisiuni de radio, prin intermediul carora reuseste sa transmita cate putin din muzica sa in intreaga lume, o calatorie muzicala plina de pasiune si groove.
 
Vineri, 31 Mai ne dam intalnire tot la Collage, tot in aceeasi formula de 300 de party people.
Be there!
 

Lasă un răspuns