Anna Lesko a sustinut in urma cu cateva zile un concert la Botosani. Artista a profitat de ocazie si vizitat Casa Memoriala a poetului Mihai Eminescu.

Vizita a avut loc chiar inainte de spectacol, vedeta venind echipata chiar in tinuta de scena. Anna Lesko nu a rezistat tentatiei si a pozat, cu decolteul la vedere, chiar la masa de lucru a lui Mihai Eminescu. Artista nu a pastrat fotografia doar pentru ea, ci a aratat-o si fanilor sai de pe Facebook.

"Cand am fost la Botosani am vizitat si Casa Memoriala a lui Mihai Eminescu, a fost emotionant pentru mine, mi-a dat o energie si o stare extraordinara inainte de concert", a scris contareata pe contul sau de Facebook.

Desi este destul de secretoasa atunci cand vine vorba de viata personala, Anna Lesko spune ca isi doreste sa se casatoreasca si sa aiba un copil. "Cine sta sa numere de cate ori m-am gandit la casatorie in ultimul timp. Sunt femeie. Ma gandesc tot timpul la asa ceva. De mica. E acolo, in plan, undeva si stiu sigur ca se va intampla si va fi asa cum visez", declara artista in urma cu o luna, pentru Pro TV Magazin.

 

 

 

Sursa: www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns