Anul 2016 marchează cea de-a patra ediție de Rockstadt Extreme Fest.

    În cadrul celei de-a patra ediții de Rockstadt Extreme Fest 2016, ce va avea loc în perioada 11-14 august 2016, următoarele trupe sunt confirmate: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta, Moonsorrow, Hypno5e, Moribund Oblivion, Stercore, Berserkers, E-an-na, Morgoth și Soilwork.

     Alături de aceste trupe deja confirmate, se alătura Angerseed din Ungaria,H8 din România și Smallman din Bulgaria. Angerseed este o trupă de death metal din Debrecen, Ungaria.

     Înființați la sfârșitul anului 2007, trupa a avut din start ca gen principal muzical death metal-ul.

     Primul lor concert live l-au avut în decembrie 2008, iar în cei 8 ani de existență și-au schimbat de foarte multe ori membrii formației, dar intensitatea din concertele lor live a rămas aceiași de fiecare dată.

     Au avut o multitudine de concerte până la ora actuală, împărțind scena de-a lungul timpului cu trupe precum Anaal Nathrakh, Arkona, Norther, Kataklysm, Arch Enemy, Fleshgod Apocalypse, Amorphis, Sear Bliss sau Moonsorrow.

     Au lansat 4 materiale discografice: doua demo-uri intitulate „Promo 2009„, respectiv „The First Seeds (Before the Reign of Anger)” lansat în 2010, un EP intitulat „Dawn of a New Kingdom” lansat în 2012 și un album integral intitulat „The Proclamation” lansat la începutul anului 2016.

     Au lansat piese precum „Unjustified Presence„, „Over The Darkest Season” sau „Labyrinths of this Time„.

     H8 este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite trupe românești.

     Înființați în anul 1995, trupa abordează hardcore metal crossover.

     În anul 1996, în colaborare cu trupa Paraziții au realizat primul jam session din România dintre o trupă hip-hop și una rock.

     Tot în același an este lansată și o casetă demo intitulată DIALECT.

     În 1998 H8 participă la Student-fest-ul din Craiova, iar anul următor ajung în București și pe micile ecrane, la Atomic TV și al doilea demo al formației cu ajutorul lui Bogdan Hladiuc din Sin Order, urmat imediat de primul concert din Capitală, care a avut loc în celebrul club BackStage.

     Anul 2001 aduce o colaborare a lui Aliosha, solistul H8, cu trupa Paraziții, pe piesa „Categoria Grea”.

     În perioada de după această lansare au avut loc mai multe concerte, printre care putem aminti festivalul de la Sighișoara în care trupa a colaborat cu K-gulă(ex-Racla),și participarea la concertul Atomic Umplugged, din clubul Fire.

     În 2003 piesa „Schimbă-ți Atitudinea” apare pe compilația Sabotaj produsă de Rebel Music, în varianta remixata de către Cheloo (Paraziții).

     Are loc o sesiune de înregistrări în studioul Vița de Vie, finalizată în 2004 prin ultimul demo al trupei „Ce îți dorești nu poți avea întotdeauna”.

     În anul 2006, H8 lansează albumul de debut intitulat „Nimic nou„, care combină elemente de hardcore, crossover și alternative.

     În anul 2009 apare cel de-al doilea album intitulat „Printre voi„, mult mai agresiv față de materialul precedent care aduce un nou suflu în trupă.

     Din 2006 până în prezent H8 a cântat alături de nume mari ale scenei metal-hardcore internaționale precum Sick of It All, Blood for Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Suicide Silence,Slayer sau Madball.

     Au lasat de-a lungul timpului piese precum „O Lume Nebună„, „Fără Emoții” sau „2020„.

     Smallman este o trupp ce susține că genul lor muzical „nu are granițe„.

     Este o trupă experimentala ce combină stilurile progressive metal cu sludge și elemente din folclorul balcanic, sunetul fiind unic.

     Trupa este originară din Asenovgrad, Bulgaria, aflat în apropierea munților Rodopi, punctul principal de inspirația a trupei.

     Au luat naștere în anul 2000, susținând de atunci concerte în estul Europei, printre țările vizitate enumerându-se România, Serbia, Slovenia, Ungaria și Austria.

     Au lansat trei albume de studio: „Smallman” în 2016, „Labyrinth of Present” în 2010 și „Envision” în anul 2014.

     Au lansat piese precum „Ouroboros„, „Labyrinth of Present„, „She Comes” sau „Evolution„.

     Biletele în cadrul festivalului se vor vinde doar pe durata totală a festivalului, organizatorii amintind fanilor că nu vor fi bilete disponibile pe zile.

    Prețul abonamentelor este următorul: Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016 Presale 5 – 250 lei, începând cu 11.07.2016 și SALE pe întreaga perioadă a festivalului (11-14 august) VIP Ticket – Meet and greet cu artiștii – 300 lei.

 

About Post Author

Lasă un răspuns