Pentru a se răzbuna pe Brad Pitt, despre care a auzit că s-a cuplat în secret cu Charlize Theron, Angelina Jolie ar fi decis să se apropie de un alt bărbat. Şi ceea ce ste mai şocant este că ea l-ar fi ales pe al doilea soţ al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux.

Angelina Jolie (43 de ani) a ales să se răzbune pe fostul său soţ, Brad Pitt (55 de ani) după ce ar fi aflat că acesta s-ar vedea în taină cu actriţa Charlize Theron (43 de ani).

Revista „Life & Style”, susţine că ea l-ar fi făcut să intre în viaţa sa pe actorul Justin Theroux (47 de ani).

Culmea este că Theroux a fost al doilea soţ al actriţei Jennifer Aniston (49 de ani), între anii 2015-2017.

Angelina Jolie s-a cuplat în secret cu Justin Theroux, potrivit „Life & Style”

Angelina a fost multă vreme criticată pentru că i l-a suflat pe Brad Pitt tot lui Aniston.

Brad a fost soţul lui Jennifer Aniston între anii 2000 şi 2005. Luna trecută, Angelina ar fi fost în vacanţă, în secret, cu Theroux, la Cabo, în Mexic. Ba mai mult decât atât, ea l-ar fi prezentat pe acesta şi copiilor săi la o cină discretă în Los Angeles.

“Justin credea că e prea devreme, dar Angie a insistat. Băieţii l-au adorat imediat, iar fetele l-au găsit gentil, scrie „Life & Style”. Justin Theroux a fost de asemenea impresionat de copii.

Prima întâlnire după 3 ani

Deşi se zvoneşte că încearcă să-şi facă noi parteneri, actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost surprinşi recent împreună de jurnaştii de la revista „Who”.

Au stat unul lângă altul şi au discutat aprins într-un imobil din Beverly Hills. Ei ar fi fost însoţiţi de experţi în Drept.

Este prima oară când Angelina şi Brad au fost văzuţi împreună după ce ea a dat divorţ de el în 2016.

Ei vor ajunge să obţină custodia comună a copiilor Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 12 ani, Vivienne şi Knox, de 10 ani, susţine „Who”.

About Post Author

Lasă un răspuns