ANGEL MUNOZ – "El principe del flamenco" – 13 martie 2012, ora 19:00, la Sala Palatului

 


De Martisor, Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina, va ofera un exceptional regal de arta flamenco in stilul original Angel Muñoz.

 

 

Muzica pasionala, dans, castaniete, emotii si spirit latin, vor fi prezentate publicului din Romania intr-un show genial al performantei artistice desavarsite. 

 

Angel Muñoz provine din Cordoba, si este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, dupa celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a si studiat si dansat in numeroase spectacole.

 

 

 


 

 

Dupa terminarea studiilor in cadrul "Dance Conservatory" din Cordoba, Angel Munoz a intrat in Compania Ziryab Danza, condusa de Javier Latorre. A debutat ca solist in spectacolul coregrafic bazat pe "Forta destinului" de Verdi.

 

A detinut roluri importante in spectacole "La Traviata" si "La del Soto del Parral" si roluri in diferite seriale de televiziune. In 1994 i-a fost atribuit premiul intai la Festivalul National de Dans de "La Mejorana" si la Concursul National de Arte Flamenco de la Cordoba.

 

A avut un rol important si in cadrul companiei lui Jose Antonio si a chitaristului Paco Pena.

 

In prezent Angel Munoz sustine spectacole pe cele mai importante scene din circuitul international.

 

In paralel activeaza si ca instructor, incearcand sa insufle elevilor sai dragostea pentru muzica si dans ca suport al miscarii, predand o tehnica speciala de control al corpului pe scena.

 

Pret bilet:
VIP: 150 Ron
Categ 1: 130 Ron
Categ 2: 100 Ron
Categ 3: 80 Ron
Categ 4: 60 Ron

 

 

Sursa : Salapalatului.ro

Lasă un răspuns