Andreea PătraÈ™cu a spus “Da”, miercuri, în faÅ£a ofiÅ£erului stării civile. Vedeta Acasă TV a devenit soÈ›ia prezentatorului emisiunii „PoveÈ™tiri de noapte”, Cabral Ibacka, È™i mărturiseÈ™te că a trăit cele mai emoÈ›ionante clipe din viaÈ›a sa.

"Am făcut “marele pas”. Partea I, că partea a II-a urmează sâmbătă (cununia religioasă È™i petrecerea). EmoÈ›ii? Fără număr… N-am mâncat nici în ziua cununiei, dar nici în ziua dinainte. Și nu pentru că n-aÈ™ fi încăput în rochie, ci pentru că am avut non-stop fluturi în stomac.

MarÈ›i seară simÈ›eam că mă duc să dau bacul, iar pe holul Casei de căsătorii “am aÈ™teptat subiectele sperând să ne pice ceva ce am învățat”. (…) Iar acum avem o casă plină de flori. A durat aproape o oră până am tăiat codiÈ›ele, am aranjat È™i am aÈ™ezat toate florile primite ieri. Și toate sunt atât de colorate È™i de frumoase! Iar buchetul… este prea frumos. Și încărcat de emoÈ›ii. Îl păstrez amintire în speranÈ›a că voi fi toată viaÈ›a proaspătă, suavă, veselă È™i aranjată, aÈ™a cum sunt acum floricelele mele din buchet", povesteÈ™te Andreea pe blogul personal.

Sursa: libertatea.ro


Lasă un răspuns