Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare a ştirilor Pro Tv, nu înţelege de unde a apărut legenda din jurul salariului său. Vedeta a declarat că este plătită decent şi că nu s-a îmbogăţit din televiziune.

"Habar n-am de ce salariul meu a fost mereu un subiect dezbătut. Chiar nu ştiu cum a început nebunia asta. Am un salariu absolut decent, desigur că n-ar trebui să dau nicio explicaţie nimănui. Bugetul statului n-are nicio treabă cu salariul meu, am lucrat mereu la privat. Cred că, pur şi simplu, s-a creat o legendă în jurul salariului meu, dar în orice caz nu sunt din categoria oamenilor care s-au îmbogăţit din televiziune. Am avut de la părinţii mei posibilitatea să am casă, am fost mulţumită mereu cu ce-am avut. Am avut o garsonieră, apoi două camere, am vândut şi am ajuns la şase camere, dar te opreşti la un moment dat. Iar legenda asta va dăinui. Vă asigur că şi mâine dacă vin cu fluturaşul de salariu şi-l printez în tiraj mondial, pun pariu că or să spună că ăştia sunt banii pe care îi iau pe cartea de muncă, dar mai sunt şi alţi bani care-mi vin prin Cipru şi prin Laos, a mărturisit Andreea Esca într-un amplu interviu acordat site-ului adevarul.ro.

Ştirista este mulţumită de performanţele sale pe plan profesional şi este mândră că are foarte mulţi telespectatori care o îndrăgesc: "Urmăresc per total ce se întâmplă cu telespectatorii noştri şi sunt mândră şi fericită că rămân constanţi. De ani de zile reuşim să rămânem acolo unde am fost de la bun început, ceea ce este foarte important. Asta demonstrează că produsul este foarte bun".

""

Lasă un răspuns