Andra este în culmea fericirii. După ce soţul ei a recunoscut că va deveni tătic, a venit rândul cântăreţei să anunţe cu surle şi trâmbiţe mult-aşteptata ei sarcină. Plină de energie şi cu zâmbetul pe buze, Andra a fost prezentă în platoul emisiunii "Happy Hour" unde a recunoscut că aşteaptă un copil.

"Mă simt bine şi sunt foarte mulţumită de modul în care arăt pentru că voi deveni mămică. Sunt foarte mulţumită şi împlinită, pentru că aceasa a fost cea mai mare dorinţă a noastră. Conform banuielilor tradiţionale se pare că voi avea băiat, însă eu îmi doresc o fetiţă. Pentru fetiţă m-am gândit la un nume, Alma Maria, dar pentru băieţel nu. Sunt însărcinată aproape în luna a patra, dar nu am anunţat până acum, deoarece am vrut să fiu sigură că totul va fi bine", a spus cântăreaţa.

Vrea să aibă doi copii

Întrebată de soţul ei, Cătălin Măruţă, câţi copii îşi doreşte, Andra a spus că vrea să devină mamă de cel puţin două ori.

"Noi doi ne dorim o fetiţă şi un băiat, ar fi fost bine să fie gemeni, dar cum nu sunt o să mai încercăm. Dacă nu vom avea fetiţă şi băiat, vom face copii până când o să avem copii de ambele sexe. Îmi doresc ca în doi ani să mai fac un copil, pentru că nu cred că un suflet te poate împiedica să faci carieră ", a spus Andra.

Deşi este moderatorul emisiunii "Happy Hour", Cătălin Măruţă  a ocupat şi locul invitatului şi a fost luat la întrebări de soţia sa, care i-a cerut să explice ce a simţit când a aflat că va deveni tătic.

"M-au trecut toate apele când mi-ai spus că voi fi tătic, însă mă bucur că acest lucru s-a întâmplat exact când ne-am propus, fără ţelină, fără nimic", a spus Măruţă.

""

About Post Author

Lasă un răspuns