Andra nu va mai face parte din juriul emisiunii „Vocea României”, de la PRO TV. Care sunt adevăratele motive pentru care Andra a ieșit din acest proiect şi care sunt priorităţile artistei în următoarea perioadă!

Săptămâna a început cu o veste-șoc: Andra nu va mai face parte din proiectul „Vocea României” (PRO TV), fiind înlocuită de Horia Brenciu, care lasă astfel „X-Factor” (Antena 1) pentru o dragoste mai veche, emisiunea de talente de la PRO TV.

În ultima vreme, Andra (32 de ani) a îmbinat cariera muzicală cu cea din televiziune. Astfel că de la „Românii au talent”, a ajuns să facă parte din juriul emisiunii „Vocea României junior” şi apoi din cel de la „Vocea României”.

Însă din sezonul 9 ea nu va mai face parte din echipa de la „Voce”, iar sursele noastre ne-au mărturisit că ar fi făcut acest anunţ încă din martie, când a fost invitată la postul Digi FM.

horia brenciu vocea romaniei

Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014

Andra va petrece mai mult timp cu familia și va cânta

1. Familia. Deşi este mai mereu alături de soţul ei Cătălin Măruţă (41 de ani) care se ocupă îndeaproape de cariera ei muzicală, Andra petrecea puţin timp cu copiii lor. Astfel că au decis să renunţe la acest proiect şi pentru a sta mai mult timp împreună cu David (8 ani) şi cu Eva (3 ani), cei doi pitici ai familie. Andra îi vedea tot mai rar şi de multe ori prin culisele emisiunilor la care colabora.

2. Concertele „Tradiţional”. Andra a făcut istorie cu turneul „Tradiţional” şi a umplut săli întregi. „Are succes cu acest proiect şi anul acesta, când trebuie să cânte la Cluj Napoca pe 1 Decembrie, ar fi trebuit să fie în juriu la „Vocea României”. A preferat să aibă concertul la care s-au vândut toate biletele. Turneul a mers foarte bine şi nu trebuia să renunţe la el. Decizia a fost luată în echipă, în familie”, ne-au surse apropiate cuplului Măruţă.

Andra, pe scaunul de la „Vocea României”
Foto Facebook

Andra a semnat contracte de publicitate și are numeroase colaborări

3. Reclame noi. De curând, Andra face reclamă unui lanţ de magazine cu care a început un alt turneu şi nici pentru alte proiecte tv nu mai avea timp. Turneul se numeşte „Turneul Carrefour – live and crunchy” şi au semnat pentru tot anul, aşa că Andra va fi ocupat şi cu acesta. Probabil că onorariul este destul de mare şi că fanii vin pentru solista lor preferată.

4. Piesele muzicale. În ultima vreme, Andra a lansat mai puține piese, fiind ocupată cu emisiunile tv. Pentru „Românii au tralent” era plecată câteva săptămâni pentru preselecţii, la fel şi pentru „Vocea României” şi atunci solista a decis să renunțe la emisiune. De curând a lansat o piesă nouă, o colaborare cu Descemar Bueno la melodia „Camarreo” şi trebuie să o promoveze în spectacole.

 

About Post Author

Lasă un răspuns