Jurnalista Anca Florea a fost numită în funcţia de manager interimar al Circului Metropolitan Bucureşti, după demiterea lui Bogdan Stanoevici. ”Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cât mai multe spectacole de calitate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

”Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 18 februarie 2020, doamna Anca Florea a preluat atribuţiile funcţiei de manager al Circului Metropolitan Bucureşti, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director la această instutie, conform legislaţiei în vigoare. Cu o vastă experienţă jurnalistică, cunoscută voce de radio şi realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat şi o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Română cât şi în cadrul Ministerului Culturii”, a transmis, miercuri Primăria Capitalei.

Anca Florea a fost realizator de emisiuni la Radio România Actualităţi, redactor-şef Ştiri la TVR Internaţional, membru CA la Radiodifuziunea Română etc.

”Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cât mai multe spectacole de calitate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primăria Capitalei a anunţat, în 3 februarie, că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan Bucureşti, acesta find în preaviz de 15 zile. Corpul de Control al primarului general a descoperit ”management defectuos”. Primăria Capitalei susţine că verificările au demarat în noiembrie 2019 şi nu au legătură cu candidatura acestuia la alegerile locale.

About Post Author

Lasă un răspuns