Analogue Festival - B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi şi Tinie Tempah, în weekendul 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni

 

A doua ediţie a Analogue Festival, cel mai mare eveniment de acest fel din regiunea de sud-centru a României, va avea loc în perioada 25-27 august pe platoul Făget de la Mioveni, aducând pe scenă artişti consacraţi din ţară şi din străinătate pentru un weekend de evadare, cu muzică şi cultură, în mijlocul naturii.

Această ediţie a festivalului are pe afiş nume cu rezonanţă în peisajul muzical al anului 2023, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Şatra B.E.N.Z., Viţa de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks şi Valeria Stoica.

„Odată cu această ediţie, Analogue Festival intră în rândul festivalurilor mari de vară, pe care le aşteptăm toţi cu entuziasm an de an şi care au potenţialul de transforma România într-o destinaţie perfectă pentru turismul festivalier din toată Europa”, spune Alin Călinescu, organizator Analogue Festival.

„Ca şi anul trecut, ne aşteptăm la zeci de mii de vizitatori din Bucureşti şi din întreaga ţară pe durata celor trei zile, care se vor putea bucura de concertele unor artişti consacraţi şi de evadarea în natură, departe de agitaţia urbană. Avem un program deschis către experienţe muzicale extrem de diverse, centrate pe un mix de genuri – indie, electro-pop, rap, indie-rock sau soul. Vedem live spectacolul electrizant al lui John Newman, recitalul plin de energie pus în scenă de Selah Sue, dar şi showul antrenant al lui Tinie Tempah. Pe aceeaşi scenă urcă live B.U.G. Mafia şi aniversăm împreună 30 de ani de când le fredonăm împreună refrenele, Delia, care va aduce conceptul Rockadelia, dar şi Subcarpaţi, The Mono Jacks sau Byron, trupe româneşti foarte iubite de fanii muzicii bune. Am pregătit trei zile perfecte de festival”.

De la început, Analogue Festival a fost gândit ca o ofertă alternativă pentru un public sofisticat, care îşi doreşte nu doar o experienţă muzicală, ci una culturală în sens larg, aducând împreună muzica şi evadarea în mijlocul naturii, departe de agitaţia citadină şi stresul conexiunii constante cu device-urile digitale. Aşadar, este un festival „analogic” ce oferă ocazia desprinderii, măcar pentru o pauză, de lumea digitală, pentru reconectarea cu sine şi cu natura, precum şi cu oamenii care au preocupări sociale, valori şi iniţiative comune.

În fiecare vară, Analogue Festival oferă pentru trei zile un weekend în care cei prezenţi îşi pot încărca bateriile – la figurat, dar şi… la propriu! – ascultând muzică live de la artişti internaţionali şi locali de succes, pe cele două scene instalate pe platoul Făget din Mioveni, având totodată posibilitatea de a lua parte la ateliere de creaţie, ridicări cu balonul cu aer cald, degustări de vinuri sau petreceri tematice. La prima ediţie, cea de anul trecut, peste 30.000 de vizitatori au urmărit live concertele a 20 de artişti români şi internaţionali pe scenele festivalului.
Pentru ediţia din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt deja disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro şi analogue.ro.

Ediţia 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al oraşului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

About Post Author

Lasă un răspuns