"4.000

4.000 de români cumpăraseră deja bilete

 

Abia ieÅŸită de la dezintoxicare, cântăreaÅ£a Amy Winehouse s-a făcut de râs la sârbi, după ce s-a urcat beată criţă pe scenă.

 Acum, impresarii artistei au decis, potrivit The Sun, ca aceasta nu se va mai urca pe scenă pe o perioadă nedeterminată.

"A fost foarte greu pentru Ray (Ray Cosbert, impresarul lui Amy – n.r.) să o vadă cum se distruge în halul ăsta de-a lungul timpului. Este ÅŸi el om, ce poate să facă? Nu va mai urca pe scenă ÅŸi de data asta nu va mai urca pe scenă pentru mulÅ£i ani" a declarat un arpopiat al impresarului artistei, potrivit sursei citate.

După ce cu doar câteva săptămâni în urmă a terminat o cură la dezintoxicare, la Londra, sâmbătă, Amy Winehouse le-a oferit un spectacol de neuitat celor 20.000 de fani strânÅŸi la concertul de la Belgrad.

Artista britanică s-a urcat pe scenă beată criţă, a căzut în mai multe rânduri ÅŸi abia a putut să lege două cuvinte. Ba, mai mult, timp de 90 de minute a reuÅŸit cu greu să-ÅŸi aducă aminte versurile melodiilor care au consacrat-o.

 "Suntem alături de fanii din România care aÅŸteptau cu nerăbdare acest concert ÅŸi se simt dezamăgiÅ£i în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, Å£inând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă ca ea să susÅ£ină un show în România la maximul său de potenÅ£ial. Sperăm ca Amy să depăşească acest moment, cu sprijinul familiei", spune Alexandra Mihaela Popescu, director general Best-Event, potrivit Mediafax.

Persoanele care ÅŸi-au cumpărat deja bilete pentru concertul pe care artista britanica urma să-l susÅ£ină pe Stadionul "Iolanda BalaÅŸ Soter" îÅŸi pot recupera, din reÅ£eaua Eventim, contravaloarea lor, începând de luni, 27 iunie, până pe data de 15 august inclusiv. În cazul biletelor cumpărate online, contravaloarea lor poate fi recuperată contactând reÅ£eaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numărul de telefon 021 250 10 08, precizează Mediafax.

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns