""

Michael C. Hall, starul serialului "Dexter"

Mai mulÅ£i utilizatori de Twitter din Statele Unite ale Americii "au rupt" linia dintre ficÅ£iune ÅŸi realitate cerând personajului Dexter, din serialul cu acelaÅŸi titlu, să rezolve un caz de crimă real, informează postul Pro Cinema, care difuzează seria de luni până joi, după "Filmul de 10".

Cazul lui Casey Anthony, femeia în vârstă de 25 de ani acuzată că ÅŸi-ar fi ucis fiica de doi ani, a făcut furori în America, iar după ce acuzata a fost achitată, opinia publică a reacÅ£ionat vehement.

O parte din cei care îÅŸi doreau ca Anthony să fie trimisă după gratii au cerut, pe Twitter, ajutorul personajului Dexter, interpretat în serial de Michael C. Hall. Dexter este analist al petelor de sânge pentru poliÅ£ia din Miami, iar în timpul nopÅ£ii este criminal în serie, ucigând, după un cod propriu de onoare, criminalii care scapă nepedepsiÅ£i de sistemul de justiÅ£ie.

"Unde naiba e Dexter Morgan când ai nevoie de el?", au postat pe reÅ£eaua de socializare cei revoltaÅ£i de verdictul dat de juriul format din ÅŸapte femei ÅŸi cinci bărbaÅ£i. Chiar dacă femeia a fost găsită vinovată la patru dintre capetele de acuzare ÅŸi va primi câte un an de închisoare maximum pentru fiecare dintre acestea, este posibil ca aceasta să fie eliberată chiar în ziua în care se va pronunÅ£a sentinÅ£a, întrucât ea a petrecut deja câÅ£iva ani în închisoare în aÅŸteptarea procesului. Acest fapt i-a nemulÅ£umit pe cei convinÅŸi că femeia ÅŸi-a ucis cu sânge rece copilul ÅŸi au ajuns să ceară până ÅŸi ajutorul lui Dexter în rezolvarea cazului.

 

sursa: mediafax


Lasă un răspuns