Miercuri pe 27 februarie, la Alternativa ne pierdem in peisajul indie-electro, calare pe noul val sonor provocat de baietii de la THE AMSTERDAMS.

 

Mai exact, ne vedem dupa 22:00 in Expirat ca sa poftim pe scena una dintre cele mai veritabile trupe de Alternative concepute in istoria recenta, pe plaiurile mioritice.

 

The Amsterdams sunt Andrei Hategan – voce, clape; Ovidiu Bejan – chitara, backing vocals; Augustin Nicolae – bass, backing vocals si Andrei Ungureanu – chitara. Impreuna au state de plata vechi de prin 2005-2006, un EP si doua albume la activ: Automatic (2008), Adolessons (2009) si Electromagnetica (2011), un label independent: Post Pop Records, o dinamica de invidiat atunci cand sunt pe scena si o mare afinitate pentru improvizatie, in general. De experienta, nici nu mai discutam. Baietii si-au trecut la CV, pe langa aproape toate festivalurile de renume din Romania, gig-uri in Anglia, Scotia, Spania, Suedia sau Ungaria, un turneu european alaturi de Wolf Parade in 2010, prezente pe scena alaturi de trupe ca Morcheeba, The Cranberries, The Whitest Boy Alive sau The Dandy Warhols si colaborari pe mastering sau featuring-uri cu Harris Newman (Crystal Castles, Arcade Fire), respectiv Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs).

 

De prins si ascultat live, pe 27 februarie, la Alternativa, iar pana atunci:

De povestit: http://ro.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams 

De urmarit: http://www.facebook.com/theamsterdams

De vazut: http://www.youtube.com/user/TheAmsTV

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare: 15 lei un shot inclus. Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

 

Lasă un răspuns