Miercuri pe 23 ianuarie continuam parcursul prin „padurea” trupelor locale talentate, pe cale de afirmare. 

 

Dupa ora 22:00 predam scena din Expirat celor de la SPACE CLINIC. O trupa fondata in 2010, cu planuri marete pentru 2013. Componenta actuala ii include pe Alina – voce, Gimi & Mircea – chitare, Justin – bass si Andrei – tobe (Gimi, Mircea si Andrei fiind cei trei muzicieni ramasi din formula initiala a band-ului), iar stilul abordat este unul diversificat, cu diferite influente muzicale, ce include cam tot de la riff-uri alternative pana la riff-uri hardcore. In 2013 Space Clinic isi propun sa lucreze serios la primul album si vor bifa cateva festivaluri din tara. Pana atunci, anul incepe pentru ei in Expirat, pe 23 ianuarie.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Space Clinic se urmaresc pe http://www.facebook.com/spaceclinic si se asculta pe canalul oficial de Youtube: http://www.youtube.com/user/spaceclinicband.

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare libera. Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

Lasă un răspuns