Amatori de concerte in aer liber si escapade pe nisip, avem o veste teribil de buna: Alternativa se muta in Expirat Vama Veche, pe perioada verii.

Searaobisnuita de live-uri din Expirat isi face bagajele, iar noi o expediem din capitala, cu tot cu chitari, tobe si basi, in directia Vama Veche, unde ajunge la timp pentru startul sezonului de concertejoi pe 11 iulie.

Pana in toamna, avem suficient timp de desfasurare si cateva live-uri de tinut minte in plan insa, pana una alta, repornim Alternativa alaturi de o trupa extrem de draga noua, ale carei piese s-au strecurat in playlist-urile Expirat inca din primul nostru an de existenta si au ramas acolo timp de 11 sezoane, al naibii de experimentata in a produce deranj Punk-Rock in Vama: E.M.I.L – IN CONCERT.

Dupa concert, playlist-uri cu personalitate alternativa, in ton cu ce se intampla pe scena.

_____

Despre E.M.I.L. va putem spune ca s-au intersectat cu noi inca din 2002. De atunci am crescut si noi. si baietii…dar mai ales baietii. Au cam 13 ani de existenta la activ si multe cantari dupa sentiment, toate in zona Punk-Rock influentata de Ska, Reggae, Dub si Upsteady. Albume de pastrat la colectie si lasat mostenire copiilor: „Cocktail Verde”, „Rom Fum si Vanilie”, „Stiu, Ti Se Pare Absurd…”; piesa „Dub Shot (Noaptea)” pe care inca o stim pe de rost; concerte la care ne-am golit bateriile in primul rand; un DVD: „10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati”, riff-uri care suna asa cum trebuie; nopti lungi si veri poateprea scurte. Cam asta inseamna E.M.I.L. pentru noi.

 

Bineinteles, baietii au bifat si bifeaza in continuare mult mai multe realizari decat va putem noi povesti aici, inclusiv un nou album „Imens” la care se lucreaza. Dar despre ele, pe www.facebook.com/pages/EMIL/18717859966.

 

Ora: 22:00 

Intrarea la concert este libera!

Urmareste progresul Alternativei pe www.facebook.com/alternativalaexpirat 

www.expirat.org| www.facebook.com/expirat.otherside.

Lasă un răspuns