Bucium, Tudor Turcu & Band si The R.O.C.K. se alătură cauzei #ImpreunaRezistam în concertul Legal Rock pe 13 noiembrie, la Arenele Romane.

     Astfel, Grimus, ZOB, Trooper şi AURA, Bucium, Tudor Turcu & Band si The R.O.C.K. sunt cele 7 trupe care vor urca vineri seară pe scenă pentru victimele din Colectiv.

         Gazda evenimentului va fi cunoscutul prezentator Cristi Hrubaru.

          ”Am primit în ultimele zile multe cereri din partea trupelor de a se alătura cauzei #ImpreunaRezistam în cadrul concertului Legal Rock.

        Ne-am oprit la primele trei pentru a nu modifica foarte mult programul. Le mulțumim tuturor pentru interes și sprijin. Ne dorim să fim cât mai mulți împreună vineri seară.

      Ne vedem la Arene pe 13 noiembrie. #ImpreunaRezistam!”, au declarat organizatorii. Săptămâna trecută, organizatorii au adăugat un al doilea scop caritabil concertului, o parte din venituri urmând să fie donate Fundației Estuar pentru victimele din Colectiv.

        ”Ne-am gândit și noi, la fel ca toți organizatorii de evenimente din perioada asta, dacă trebuie să anulăm concertul de vineri. Am hotărât să mergem înainte. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum așa că vom da un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock.

     Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi.

      Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile, pază, ambulanță, jandarmi și pompieri și fără tragedia petrecută pentru că asa se impune, iar cei care au organziat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi.

     Dar poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv.

      Muzica rock trebuie să se audă live în continuare”, au declarat organizatorii.

     Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului și pentru victimele din Colectiv.

       Biletele pot fi găsite în rețelele Eventim și IaBilet.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/391246004410302/

     Serviciile de pază aferente concertului vor fi asigurate de partenerul Blackhawk Security.

     Partenerul media principal al evenimentului este RockFM.

     Parteneri media: JurnalRock.ro, ileanaandrei.ro, ecomunicat.info, iclara.ro, agerpres.ro, concerte-azi.ro, inoras.ro, blogalinitiative.ro, kooperativa.ro, bindiribli.ro, 24fun, www.calendarevenimente.ro, dreptonline.ro, exploremedicinetv.ro, best-event.ro, umblat.ro.

    De asemenea, #ImpreunaRezistam și Dark Side Booking Academy, vor organiza sâmbătă, 14 noiembrie, un CONCERT CARITABIL pentru victimele #Colectiv, la Arenele Romane.

      Trupele invitate sunt: PARAZIȚII, ȘUIE PAPARUDE, ROA, COMA, EMIL, BREATHELAST, THE KRYPTONITE SPARKS, AEON BLANK, TIARRA, SOPHISTICATED LEMONS, HARLEQUIN_JACK, 9.7 RICHTER, H8 și BIGAIL.

    Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005.

    Membrii trupei sunt: Bogdan Mezofi (Vocals), Valentin Rauca (Guitar), Cristian Csapo (Guitar), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vadan (Bass) și Tamas Adorjani (Drums).

    În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru Sophie Ellis-Bextor la București și a câștigat locul întâi în finala națională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) și s-a calificat în finala mondială de la Londra.

      În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Națională al Red Hot Chili Peppers.

   Cel mai recent album al formației, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014.

 

            ZOB a debutat în 1993, iar în 1996 a apărut primul disc: „Parodisiac”, o culegere de parodii ale unor piese celebre.

        În 1998, ZOB lansează albumul „Telenovelas”, cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate.

 În 2004 trupa a lansat albumul "Printre Nori”.

  În 2009 trupa ZOB a scos albumul ZuluOscarBravo, iar în 2011 a aniversat 18 ani, cu un concert în clubul Wings.

      Membrii trupei sunt: Vlase (chitară și voce), Moșu’ (bass) și Doru (tobe).

 

                   Trooper este o formație românească de heavy metal, originară din Târgoviște, înfiinţată în 1995.

      Membrii trupei sunt: Alin Dincă – voce, Aurelian Dincă – chitară, Cristian Oftez – chitară, Ionuț Rădulescu – bass, Laurențiu Popa – chitară și Ionuț Covalciuc – tobe.

      În octombrie 2002 apare albumul de debut "Trooper I", iar în data de 4 august 2008 trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al trupei britanice Iron Maiden.

     În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth și Manowar.

   Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

 

                  Trupa AURA a fost înființată la finalul anului 2013, iar membrii trupei sunt: Aura Dănciulescu – (Lead Vocals/Rhythm Guitars), Mihai Dănciulescu (Lead Guitars/Backing Vocals), Răzvan Stăicuț (Drums) și Ștefan Oancea (Bass).

        În 20014 trupa a câștigat prima ediție a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest. AURA a cântat în deschiderea unor trupe ca: Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.

   

  Turcu & Band Tudor Turcu, Vocalist și Artist vizual, este câștigãtorul XFactor România al doilea sezon și Finalist al concursului Eurovision in anii 2013 și 2015.

      S-a nãscut in Transilvania in orasul medieval Medias in 5 Martie 1982.

    Din copilãrie , Tudor a descoperit douã mari pasiuni , care reusesc sã-i urmeze viata neîntrerupt : pictura si muzica .

 Lãsând nici un conflict între cele doua, Tudor si-a urmat instinctul și continuã îmbunãtãțind si alternand muzica cu pictura, impletind culoarea cu sunetul.

 

                    Bucium este o trupã româneascã de folk-rock ambiental, caracterizatã prin folosirea a douã viori alãturi de chitarã, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.

   Din sfera progresivului, Bucium transpune–într-o notã contemporanã–tradiții, ritmuri și credinte populare, cu un show care include proiecții multimedia, ceea ce face ca apariția lor "live" sã fie asimilatã unui adevãrat act muzical cultural.

 

           The R.O.C.K. este o trupã româneascã, tribut AC/DC. Trupa a fost înființatã în 2012 și își dorește sã aducã soundul autentic al AC/DC in Romania.

    Pe 31 mai 2014, au sãrbãtorit 40 de ani de AC/DC cu un mare show tribut alaturi de primul solist al AC/DC, Dave Evans, la Arenele Romane București.

      Despre Legal Magazin Events Legal Magazin Events este divizia de evenimente a companiei Best Legal Media & Consulting.

   Bazele acesteia au fost puse, în urmă cu câțiva ani, de o echipă cu experiență semnificativă în mass-media și în piața realizării de evenimente.

Lasă un răspuns