Agenția de training Cursuri Creative și organizatorul de evenimente Bon Mariage vor lansa, în luna martie, un workshop de wedding planning dedicat persoanelor interesate de organizarea evenimentelor private. Workshop-ul va fi susținut de proprietarul Bon Mariage, Alin Caraman, punctând astfel nevoia de implicare a marilor jucători din piață în educarea viitorilor profesioniști în domeniul organizării de evenimente private. Partener media, Best-Event.ro.

Cursul își propune să ofere informații, studii de caz și exemple din activitatea agenției care vor contribui la creșterea calității evenimentelor. Acesta va completa portofoliul de cursuri dedicate organizării de evenimente ale agenției Cursuri Creative.

Printre acestea se numără trainingul de “Planificarea și organizarea de evenimente” și cursurile la distanță organizate în parteneriat cu International Wedding Academy din Marea Britanie.

Agenția organizează, de peste 10 ani, programe de pregătire în domeniul organizării de evenimente având în portofoliu peste 70 de sesiuni livrate.

„Intrarea pe piața de cursuri a unui mare furnizor de evenimente este, probabil, una dintre cele mai bune vești pentru o industrie într-o continuă dezvoltare. Prin livrarea acestui workshop, Bon Mariage își asumă rolul responsabil de educare a viitorilor jucători de pe piață dar și ai clienților acestora și ne bucurăm că agenția Cursuri Creative este partener în acest demers.”, a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul Cursuri Creative).

 

Cei care urmează workshop-ul se pot înscrie la programele de practică ale agenției Bon Mariage, având posibilitatea de a lucra într-una dintre cele mai mari firme de organizare de evenimente din România, sub îndrumarea profesioniștilor din acest domeniu.

La workshop sunt așteptați wedding planneri aflați la început de drum care vor să aibă o imagine de ansamblu a domeniului, dar și viitoarelor mirese care vor inspirație pentru realizarea celui mai potrivit concept de nuntă.

„Acest workshop își dorește să comunice care sunt criteriile și standardele organizării de nunți, dar și să ofere inspirație celor care vor să își îmbunătățească strategia de evenimente. La finalul workshop-ului, participanții vor putea să identifice care sunt pașii necesari în domeniul organizării de nunți și să creeze un concept creativ.”, a declarat Alin Caraman (proprietarul Bon Mariage).

 

Bon Mariage este prima agenție full service organizatoare de nunți din România. De aproape 20 de ani, acesta a pus pe piață concepte urmate de sute de wedding planneri din România, evenimente sale fiind un standard pentru piața de organizare de nunți.

Bon Mariage

Geplaatst door Alin Caraman op Vrijdag 17 januari 2020

Din 2000, agenția Bon Mariage organizează unele dintre cele mai mediatizate nunți din România, având clienți persoane publice, vedete și politicieni. Modelul de afaceri al Bon Mariage este cumpărat în regim de franciză încă din 2006, oferind clienților nunți care sparg limitele convenționale și reinventează constant domeniul.

About Post Author

Lasă un răspuns