Alice Cooper a mărturisit că a fost la un pas să-l ucidă de Elvis Presley, în 1971, în timpul unei vizite pe care i-a făcut-o Regelui Rock ‘n’ Roll-ului la un hotel din Las Vegas

Potrivit site-ului mirror.co.uk, rockerul susÈ›ine că Elvis i-a arătat un pistol de colecÈ›ie È™i i-a cerut să i-l pună la tâmplă. Cum a decurs scena?

"Elvis m-a dus în bucătărie, a deschis un dulap, a scos un pistol încărcat, spunându-mi să i-l pun la tâmplă. Nu ÅŸtiam ce să fac. Aveam arma în mână ÅŸi mă aÅŸteptam să vină una dintre gărzile de corp din minut în minut, să mă vadă Å£inând în mână o armă ÅŸi să mă împuÅŸte. O voce îmi È™optea în urechea stângă: ‘Hai, omoară-l, vei rămâne în istorie drept tipul care l-a ucis pe Elvis!’. În cealaltă ureche o altă voce spunea: ‘Nu-l poÅ£i ucide, este Elvis Presley! RăneÅŸte-l ÅŸi vei lua doar câÅ£iva ani de închisoare", a povestit Alice Coope, precizând că, văzând lipsa lui de reacÈ›ie, Elvis i-a luat arma È™i l-a trântit la pământ, spunându-i: "AÅŸa opreÅŸti un om înarmat".

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns