"CântăreÅ£ul

CântăreÅ£ul nu s-a dezminÅ£it ÅŸi a ÅŸocat prin stilul excentric

 

Alice Cooper a dovedit că este punctual, începând concertul la 21.00, aÅŸa cum era programat. Nu a spus nici o vorbă, în afară de un monolog preînregistrat, în timp ce cortina era încă lăsată pe scenă.

 

 

 Apoi a apărut, pe o scară înaltă, de tip punte de corabie, înveÅŸtmântat într-o tunică cu multe Å£inte argintii ÅŸi cu braÅ£e de păianjen, ca Văduva Neagră, agăţate de antebraÅ£.

Prima piesă a fost „Black Willow”, pe care a cântat-o  coborând de pe podiumul său, sprijinindu-se de doi „călăi”, cu cagule ÅŸi cu schelete imprimate pe tricouri.

""

Au urmat piesele „No More Mr. Nice Guy” ÅŸi „Hey Stupid”, ajutat de recuzite precum o cârjă, o baghetă de regizor, un baston ÅŸi o spadă împodobită cu dolari falÅŸi.

Alice Cooper nu ÅŸi-a dezamăgit cei 4.000 de fani fideli prezenÅ£i la Arenele Romane ÅŸi a făcut un show incendiar, demn de un maestru magician, sau de un fachir, îmblânzitor de ÅŸerpi. Chiar a purtat unul viu, în jurul gâtului, în timpul unei piese.

""

Chitaristul Stevie ÅŸi-a sărbătorit ziua de naÅŸte pe scenă, cântând, după ce Alice a mai cântat o odată o piesă la final, în cinstea lui. Solistul rock a fluturat ÅŸi drapelul României.


Lasă un răspuns