O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș!
De data aceasta la Sala Radio, luni, 1 mai 2023, când Alexandru Andrieș și prietenii lui ne oferă un spectacol extraordinar cu titlul 1 MAI MUNCITORESC – poate vă mai amintiți de acest slogan sărbătoresc care ne adună împreună cu „sentimente de înaltă prețuire și dragoste fierbinte ale întregului popor”.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Cariera sa longevivă a fost specială încă de la începuturi, fiind întrebat în cadrul unui interviu despre viața și muzica sa, Alexandru Andrieș a răspuns:
”Mi-a venit ideea asta cu făcutul de cântece pentru că nu îmi plăcea ce auzeam în jurul meu, în limba română. Majoritatea celor care cântau, foloseau textul ca un pretext să cânte ce vor ei și ca să nu aibă probleme pe vremea aia cu cenzura PCR-ului, luau poeți clasici: Arghezi, Eminescu, nu contează. Pe chestia aia făceau ce voiau. Nu aveau de comunicat ceva, voiau doar să scape de cenzură. Chestia asta, mie, nu îmi convenea, fiindcă ascultam și eu muzică și vedeam că artiștii care îmi plăceau aveau ceva de spus și aveau capacitatea de a face din cuvinte și din muzică o chestie foarte unitară care funcționa. Asta îmi doream și eu să aud. Atunci m-am apucat eu să îmi fac niște cântece. Nu mă așteptam să placă cuiva, nu mă așteptam să ajung să le cânt în public. Din fericire lucrul acesta s-a întâmplat și mă bucur foarte tare”

În timpurile prezente putem să ne bucurăm de muzica care ne place fără frica cenzurii și dacă greutățile de atunci nu ne opreau, ce ne-ar opri acum să ne întâlnim pe data de 1 mai la Sala Radio pentru a sărbători, pe muzica lui Alexandru Andrieș, un 1 Mai Muncitoresc?
Spectacolul se va desfășura pe data de 1 mai la Sala Radio și va începe la ora 19:30.
Accesul în sală se va face la ora 18:30.

Prețul biletelor:
Categoria 1 – 125 lei
Categoria 2 – 95 lei
Categoria 3 – 65 lei
Categoria 4 – 35 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Eveniment realizat de Kompas Events.

About Post Author

Lasă un răspuns