Alexandra Stan revine cu un nou single si un nou clip! Piesa se numeste Lemonade, iar videoclipul a fost regizat de Iulian Moga; filmarile au avut loc la inceputul lunii aprilie.

Demult asteptam ceva de la Alexandra, ultima ei piesa fiind Million, al carei videoclip a aparut la sfarsitul anului trecut, tot in regia lui Iulian Moga. Alexandra ramane unul dintre cantaretii romani care fac in continuarea furori pe afara, dupa ce s-a lansat cu Mr.Saxobeat si a innebunit Europa cu ritmurile nebune de saxofon.

MAAN Studio, cei care se ocupa de Alexandra Stan si piesele sale au lansat recent un nou proiect cu ucraineanca Kaiia. Crazy Love se doreste a fi urmatorul hit al verii, ramane de vazut si daca va intra in playlisturile noastre.

Daca nu va mai aduceti aminte, trebuie sa revedeti clipul pentru Million feat Carlprit al Alexandrei, alaturi de un scurt interviu cu ea despre muzica si inceputurile ei in bransa. A ramas un om cu picioarele infipte pe pamant si modest, care stie sa multumeasca si sa aprecieze munca celor din jurul ei.

Credeti ca Lemonade va ajunge hit?


Lasă un răspuns