Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul “100% pareri”!

Asa cum si-au obisnuit publicul de la show-ul sold-out de anul trecut, incing atmosfera cu invitati care mai de care mai plini de pareri.

Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba.

“De 5 ani, de când fac stand-up, tot spun povesti din viata mea. ADEVARURI din viata mea. Ei bine, trebuie sa realizez si eu odata ca sunt roman si sa incep sa imi dau cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Va fi o placere sa fac asta la show-ul 100% PARERI de la Sala Palatului, unde Teo, Vio si Costel vor strange zeci de mii de oameni. Parerea mea…”, spune Alex.

Intrebat despre momentul 16 februarie de la Sala Palatului, Raul Gheba afirma: “Este probabil al treilea cel mai emotionant moment din viata mea de la Sala Palatului, dupa concertul Ricchi e Poveri si expozitia aia de pisici unde am văzut niste motanasi foarte draguti. Abia astept sa-mi dau cu parerea despre 100% pareri.”

Biletele:

Categoria 1 – 120 lei

Categoria 2 – 100 lei

Categoria 3 – 80 lei

Categoria 3 – 50 lei

Ele pot fi achizitionate prin: iabilet, Eventim, Myticket, Bilete.ro, Bilet.ro, Blt, Entertix

Despre artisti

Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol.

Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004.

Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet.

Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate.

De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.

Vio

In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up.

Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai. Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.

A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist.

A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National.

In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania.

Costel

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui.

Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.

About Post Author

Lasă un răspuns